Hoppa till innehåll
vi på

bränneriet

Vårt team består av dedikerade hantverkare och passionerade entusiaster som delar en gemensam vision om att skapa något alldeles extra. Vi är stolta över vår lokala förankring och vårt engagemang för att stödja och lyfta upp vår gemenskap.

Vår resa började med en enkel idé – att förena tradition med innovation. Genom att blanda hantverksmässiga tillverkningsmetoder med modern teknologi i vårt egna bränneri i Lidköping har vi förfinat vår konst för att producera goda och minnesvärda drycker som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också berättar en historia om oss.

Skål!

Christian

christian@lidkopingsbranneri.se
‭070-958 70 55‬

FOUNDER

En spritbrännare som lever drömmen. Många år som entreprenör inom byggbranschen bakom sig. Titulerar sig numer som smakletare.

SAGA

saga@lidkopingsbranneri.se
073-510 15 29

SäLJARE/MARKNADSFÖRING

Träffar alla våra restauranger och krogar. Samordnar vår marknadsföring och ni träffar henne ute på mässor.

SIXTEN

Markservice

Med fyra fötter på jorden är Sixten en trogen och pålitlig kollega som stöttar och lyssnar i vått och torrt. Har ingen egen mailadress, träffas bara på bränneriet.

Följ oss på sociala medier

TELEFON

Christian 070-958 70 55
Saga 073-510 29 15

Tack vare stöd från europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling har vi haft möjlighet att investera i utrustning till ett nystartat destilleri.